THE BUILDING

A striking centrepiece within the new hub of Aldgate

The available offices, ground floor entrance and reception are undergoing a comprehensive refurbishment to include all new services and finishes. Aldgate House occupiers include Gensler, ISG plc, Thomson Reuters and LCH Clearnet.

Entrance CGI

THE ENTRANCE

Approached via a newly created streetscape, the entrance leads into the remodelled double-height reception

Reception CGI

Reception CGI

THE RECEPTION

A bespoke copper reception desk and feature lighting welcomes visitors into the new reception hall

Locker room CGI

THE SPECIFICATION / AMENITIES

  • Double height restyled reception and lounge
  • New VRF air conditioning
  • New suspended plasterboard raft ceilings
  • New LED slot diffusers
  • 2.9m floor to ceiling heights
  • 200mm raised floors
  • Column free space
  • Occupation density 1:8 Sq M
  • 6 x 23 person passenger lifts
  • Goods lift
  • Showers, lockers and secure cycle storage
  • 24 hour security
  • Car parking
  • Storage
  • Anticipated EPC rating: C
  • Anticipated BREEAM rating: Very Good